Explore: Pescado Como Alimento

Discover books, insights, and more — all in one place.

Learn more about Pescado Como Alimento with top reads curated from trusted sources — all in one place.

Topic Search

Search for any topic

AI-Generated Overview About “pescado-como-alimento”:


Books Results

Source: The Open Library

The Open Library Search Results

Search results from The Open Library

1Los pescados

Book's cover

“Los pescados” Metadata:

  • Title: Los pescados
  • Language: ➤  Spanish; Castilian - español, castellano
  • Number of Pages: Median: 123
  • Publisher: Dastin
  • Publish Date:
  • Publish Location: Madrid, España

“Los pescados” Subjects and Themes:

Edition Identifiers:

Access and General Info:

  • First Year Published: 2002
  • Is Full Text Available: Yes
  • Is The Book Public: No
  • Access Status: Borrowable

Online Access

Downloads Are Not Available:

The book is not public therefore the download links will not allow the download of the entire book, however, borrowing the book online is available.

Online Borrowing:

Online Marketplaces

Find Los pescados at online marketplaces:



Wiki

Source: Wikipedia

Wikipedia Results

Search Results from Wikipedia

Seco (food)

Fierro, Mariví (October 20, 2007). "Un plato que fue considerado como un alimento 'pobre', pero de gran delicia". www.eluniverso.com. Retrieved February

Machaca

consumido en menores ocasiones alimentos como chilorio, machaca y cochinita pibil, lo que elimina la creencia que son alimentos populares, sobre todo fuera

Barbacoa

2024. "Como se dice la comida en Otomí". Otomí. 13 May 2016. Retrieved 8 May 2024. Miglio, Paola (24 August 2022). "Así se cuecen los alimentos bajo tierra

Pan de muerto

Guerrero (in Spanish). Ed. Sigla. pp. 20. Otra ofrenda de alimentos era el pan de ánimas como se llama en Segovia, claro antecedente del pan de muerto

Spanish cuisine

Marín 2003, p. 286. Cantera Montenegro, Enrique (2003). "La carne y el pescado en el sistema alimentario judío en la España medieval". Espacio, Tiempo