Explore: Modelo Ideal De Fornecedor
Discover books, insights, and more — all in one place.
Learn more about Modelo Ideal De Fornecedor with top reads curated from trusted sources — all in one place.
AI-Generated Overview About “modelo-ideal-de-fornecedor”:
Books Results
Source: The Open Library
The Open Library Search Results
Search results from The Open Library
1Administração Rural – Volume 2

“Administração Rural – Volume 2” Metadata:
- Title: Administração Rural – Volume 2
- Language: por
- Number of Pages: Median: 209
- Publisher: Editora Poisson
- Publish Date: 2019
- Publish Location: Belo Horizonte
“Administração Rural – Volume 2” Subjects and Themes:
- Subjects: ➤ DESENVOLVIMENTO RURAL REGIONAL - AGRICULTURA FAMILIAR - PROJETO BAHIA PRODUTIVA - AGRONEGÓCIO - PROCESSO DECISÓRIO - PRODUTOS ORGÂNICOS - MODELO IDEAL DE FORNECEDOR - CRIAÇÃO DE VALOR - CONSERVAÇÃO AMBIENTAL - GESTÃO AMBIENTAL - PRODUTOS DA FLORESTA - CADEIA DE SUPRIMENTOS - ANÁLISE DE CRÉDITO - DESENVOLVIMENTO RURAL - CLASSIFICAÇÃO DOS ESCRITÓRIOS - POLÍTICA AMBIENTAL - DINÂMICA INDUSTRIAL - PADRÕES SETORIAIS - MUDANÇA TÉCNICA - INDICAÇÕES GEOGRÁFICAS - ECONOMIA BRASILEIRA - SETOR PRIMÁRIO - ATIVIDADE CAFEEIRA - RELAÇÕES COMERCIAIS - COMÉRCIO BRASIL-ÁSIA
- Places: ➤ BAHIA - ARAXÁ - TOLEDO - PARANÁ - RECIFE - PERNAMBUCO - BRASIL - ÁSIA - GOIÁS - SÃO PAULO - ESPÍRITO SANTO
- Time: 2019
Edition Identifiers:
- The Open Library ID: OL27625954M
- All ISBNs: 9788570420602 - 8570420609
Access and General Info:
- First Year Published: 2019
- Is Full Text Available: No
- Is The Book Public: No
- Access Status: No_ebook
Online Access
Downloads Are Not Available:
The book is not public therefore the download links will not allow the download of the entire book, however, borrowing the book online is available.
Online Borrowing:
Online Marketplaces
Find Administração Rural – Volume 2 at online marketplaces:
- Amazon: Audiable, Kindle and printed editions.
- Ebay: New & used books.
2Ciência e Tecnologia dos Alimentos – Volume 3

“Ciência e Tecnologia dos Alimentos – Volume 3” Metadata:
- Title: ➤ Ciência e Tecnologia dos Alimentos – Volume 3
- Publisher: Editora Poisson
- Publish Date: 2019
- Publish Location: Belo Horizonte
“Ciência e Tecnologia dos Alimentos – Volume 3” Subjects and Themes:
- Subjects: ➤ DESENVOLVIMENTO RURAL REGIONAL - AGRICULTURA FAMILIAR - PROJETO BAHIA PRODUTIVA - AGRONEGÓCIO - PROCESSO DECISÓRIO - PRODUTOS ORGÂNICOS - MODELO IDEAL DE FORNECEDOR - CRIAÇÃO DE VALOR - CONSERVAÇÃO AMBIENTAL - GESTÃO AMBIENTAL - PRODUTOS DA FLORESTA - CADEIA DE SUPRIMENTOS - ANÁLISE DE CRÉDITO - DESENVOLVIMENTO RURAL - CLASSIFICAÇÃO DOS ESCRITÓRIOS - POLÍTICA AMBIENTAL - DINÂMICA INDUSTRIAL - PADRÕES SETORIAIS - MUDANÇA TÉCNICA - INDICAÇÕES GEOGRÁFICAS - ECONOMIA BRASILEIRA - SETOR PRIMÁRIO - ATIVIDADE CAFEEIRA - RELAÇÕES COMERCIAIS - COMÉRCIO BRASIL-ÁSIA
Edition Identifiers:
- The Open Library ID: OL27626475M
- All ISBNs: 9788570421463 - 857042146X
Access and General Info:
- First Year Published: 2019
- Is Full Text Available: No
- Is The Book Public: No
- Access Status: No_ebook
Online Marketplaces
Find Ciência e Tecnologia dos Alimentos – Volume 3 at online marketplaces:
- Amazon: Audiable, Kindle and printed editions.
- Ebay: New & used books.